Projectgerichte organisatie

Wij begeleiden het complete traject, van aanvraag tot oplevering. 

Allereerst wordt een grondige analyse gemaakt, waarbij relaties (projectontwikkelaars, architecten, bouwbedrijven, adviesbureaus) ons in ieder stadium om een advies kunnen vragen. Dit advies dient als onderbouwing voor een schetsvoorstel met een vrijblijvende prijsopgave. Vervolgens werken wij dit voorstel in samenspraak met de opdrachtgever (en eventueel overige bouwteamleden) uit tot een definitief ontwerp. Hierbij vindt een naadloze overgang plaats tussen voorbereiding en uitvoering.

VDL Steelweld Parkeersystemen voert haar projecten uit met inachtneming van de normen zoals die onder andere volgens de VCA worden voorgeschreven.

De meeste gebruikers hebben nog nooit van een automatisch parkeersysteem gebruik gemaakt. VDL hecht er daarom veel waarde aan, om de gebruikers in het begintraject goed te ondersteunen. Alle gebruikers krijgen na installatie een training in het gebruiken van het systeem. Dankzij deze instructies voelen zij zich niet alleen een stuk zekerder, maar ook storingen door foutief gebruik worden voorkomen. Om alles op een later tijdstip nog eens goed na te lezen krijgen zij documentatie ter beschikking waarin alles nog eens uitvoerig beschreven staat.

Kwaliteitsnormering

VDL Steelweld heeft kwaliteit en milieu hoog in het vaandel staan. De interne werkmethodieken zijn opgebouwd rond het primaire proces van orderverwerving, ontwerp, bouw, installatie, inbedrijf name tot dienstverlening.

Dit systeem is niet alleen door onze klanten beloond met prijzen als de Ford en Volvo ‘Q1 Award’, maar het is ook gecertificeerd volgens de internationaal geaccepteerde standaards ISO 14001 (2015), ISO 9001 (2015) en VDA 6.4.

De automatische parkeersystemen van VDL Steelweld Parkeersystemen zijn speciaal ontworpen voor het automatisch parkeren van auto's volgens de norm NEN 14010 en, voor zover van toepassing, de NEN 2443.

Onze systemen zijn allemaal voorzien van het CE-keurmerk.

Alle medewerkers van VDL Steelweld Parkeersystemen zijn VCA gecertificeerd voor de nieuwbouw, service en onderhoud van volautomatische parkeersystemen.