Productenprogramma

Wij werken samen met verschillende toeleveranciers. Op deze manier hebben we een zeer breed product assortiment en zijn we in staat om voor ieder parkeerprobleem met een passende oplossing te komen. Dit sluit perfect aan bij de basis van de VDL Groep; Kracht door samenwerking.

Ons productenprogramma bestaat uit producten die hun gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid al vele jaren in de praktijk hebben bewezen. De onderdelen die wij toepassen, zoals de motoren en schakelkasten, zijn allemaal van de bekende A-merken. Hierdoor is VDL Steelweld Parkeersystemen in iedere situatie in staat een optimale en betrouwbare oplossing aan te bieden.

Ons productenprogramma is te verdelen in:

 • Vol-automatische parkeersystemen:
  De bestuurder plaatst de auto in een entree (in-/uitrijbox). Wanneer de bestuurder deze entree heeft verlaten, wordt de auto zo efficiënt mogelijk door het parkeersysteem weggezet. Intern kan zowel met puzzel als met shuttletechniek gewerkt worden. 
 • Semiautomatische parkeersystemen: 
  De bestuurder zet de auto op een plateau. Vervolgens kan dit plateau door de bestuurder worden verplaatst, zodat een vrije parkeerplaats voor een volgende auto beschikbaar wordt. De techniek bestaat uit hef- en/of schuifmechanismen. 
 • Auto-lifters:
  De bestuurder rijdt het liftplateau op en de auto gaat met of zonder de bestuurder naar de gewenste verdieping. 
 • Schuif en draaiplateaus
  Los ieder manoeuvreerprobleem op door toepassing van deze draaischijf en/of schuifplateau
  - Traploos draaibaar/schuifbaar in iedere gewenste richting
  - Zowel inbouw als opbouw
  - Leverbaar met afstandsbediening
  - In verschillende maten leverbaar