Service en onderhoud

Het unieke samenspel van montage, onderhoud en service maken dat onze mechanische parkeergarages kunnen doen waarvoor ze zijn gemaakt: 24 uur per dag, 7 dagen per week probleemloos functioneren. 

Het functioneren van de parkeergarages wordt gemonitord, zodat eventueel in overleg met de opdrachtgever de service beter afgestemd kan worden op de wensen van de gebruikers. Hierbij kunt u denken aan uitbreiding van het spare parts pakket, intensivering van het preventief onderhoud, etc.

Organisatie

Het monteren geschiedt door eigen personeel, dat speciaal is opgeleid voor de montage van mechanische parkeergarages. Om een mechanische parkeergarage optimaal inzetbaar te houden, en dus storingsarm te laten functioneren, is het van groot belang dat kennis van mechanische en elektrische montage en elektronische besturing in huis is. Hier komt namelijk alles samen wat is geadviseerd en wat bij het productenprogramma wordt toegepast.

Naast deskundige monteurs beschikt VDL Steelweld Parkeersystemen over een adequaat servicenetwerk. Dit team staat 24/7 beschikbaar om eventuele storingen op te lossen. Er wordt veel aandacht geschonken aan preventief periodiek onderhoud, en aan service in combinatie met een optimale helpdesk. Deze helpdesk kan worden uitgebreid met een remote control, waarbij op afstand kan worden ingelogd om zo mogelijke problemen snel te verhelpen.

Ook groot onderhoud is onderdeel van de service van VDL Steelweld Parkeersystemen, hierbij wordt het systeem gecontroleerd, onderhouden en waar nodig relevante systeemcomponenten vervangen. Dit om onze systemen up to date te houden en storingsarm te laten functioneren.

Contacteer ons om te zien wat de mogelijkheden voor u zijn.